“Fermierii Noștri” Cluj-Napoca 2024
Conferința Regională
2024 | 2022
7 Martie • 09:00 – 14:30 • Hotel Golden Tulip • Cluj-Napoca
Tema ediției din acest an a Conferinței Regionale „Fermierii Noștri” de la Cluj-Napoca este „Fermieri Pregătiți pentru Viitor”.
Vă invităm la un dialog despre cum ne putem pregăti împreună mai bine pentru viitor în agricultură, fie că este vorba despre investiții, noi tehnologii, asigurarea culturilor, atragerea finanțărilor, digitalizare, irigații sau politici agricole mai bune.
Conferința regională va reuni marii fermieri din Transilvania, fiind parte a singurei rețele naționale de evenimente pentru agribusiness din România, despre care puteți afla mai multe aici
Cele 4 evenimente “Fermierii Noștri” 2024 vor avea loc la Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova și Iași.
Invitați
Horațiu Buzgău
Reprezentantul Grupului Agrind, care administrează peste 3.000 hectare în judeţul Satu Mare
Martin Muller
Administratorul Complexului Turistic Păstrăvăria Albota. Deține aproximativ 1000 de hectare și 2000 de animale în județul Sibiu.
Marius Bîcu
Administrează la „De la Ferma cu Omenie” peste 800 hectare de teren arabil, cultivate majoritatea cu cereale, și o pășune de 200 hectare. Fabrica companiei este una din cele mai importante investiții în lactate din județul Alba și zonele învecinate.
Emil Turdean
Directorul Agro Turdean Impex. Administrează peste 1500 de hectare în județul Cluj.
Valentin Mărginean
Administrează ferma de familie Klaus Agrar. Cultivă 1400 de hectare cu grâu, porumb, rapiță, floarea-soarelui și soia, în județul Mureș.
Prof. Dr. Roxana Vidican
Decan al Facultății de Agricultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca
Ovidiu Onișor
Continuă munca tatălui său agronom prin Ada Prod Com administrând peste 1300 de hectare și o fermă de vaci în Viișoara, Județul Cluj.
Dacian Badea
Președinte Consiliu de Administrație & Director Comercial, Fermele Ecologice SILVANIA. Cooperativa din Sălaj cultivă peste 2200 hectare de teren ecologic care asigură hrana celor peste 2000 de vaci de lapte.
Călin Fărgaciu
În calitate de Președinte Onorific al Cooperativei Agricole Someș Arieș, administrează 2.300 ha de pășune și fânețe și 4.100 ha de terenuri arabile. Membrii cooperativei din județele Bistriţa, Sălaj, Cluj, Mureş şi Alba au în grijă peste 5.500 de bovine și 2.000 de ovine.
Alexandru Matieș
Lanţul integrat al brandului Morile Mătieş cuprinde atât partea de agricultură, cât şi cea de procesare, având moară de porumb, moară de grâu și fabrică de paste făinoase. În plus, fitofarmacia Doctor Plant contribuie la achiziționarea cerealelor optime din punct de vedere calitativ pentru a fi procesate.
Mihaela Rozor
Director Executiv, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Cluj
Emil Zurgălău
Director Zonal, Maschio Gaspardo România
Dorin Bob
Director, MIB Prodcom, deținător al brandului Arovit, o marcă de peste 80 de ani. Cultivă peste 500 de hectare, la care se adaugă și o fermă de legume care se întinde pe 70 de hectare.
Stelian Folică
Business Development România, Ecofol
Claudiu Platarescu
Agronom, Netafim powered by EPRS România
Ana Samuilă
Head of Agribusiness & Food, BCR
Nicu Deaconu
Director Național de Vânzări, Vantage